Χοντρό επεισόδιο ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και Πόπη Τσαπανίδου στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου – Αποκαλυπτικές φωτογραφίες (pics)

Κάποια στιγμή χτες αργά το βράδυ και ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν έξω από την αίθουσα της ΚΕ και περίμενε φανερά εκνευρισμένος το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον αν θα γινόταν με κάλπη ή δια ανατάσεως της χειρός η διαδικασία για την ψήφιση της πρότασης μομφής (“ψηφίζουν για να αποφασισουν πως θα ψηφίσουν” είπε στους δημοσιογράφους), είχε και ένα ενδιαφέρον, ιδιαίτερα τεταμένο τετ α τετ με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ορκίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα βουλευτής Επικρατείας, εμποδίζοντάς τον έτσι να γίνει ο ίδιος βουλευτής μετά την παραίτηση του Οθωνα Ηλιόπουλου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Eurokinissi, Intime

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.