«Χαστούκι» του ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη και Μαρινάκη: «Αυτές είναι οι πραγματικές ευκαιρίες για selfie»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Παύλο Μαρινάκη, με αφορμή σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης για άλλη μία φορά έκανε λόγο για «πολιτική lifestyle» αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε πως ο «Κασσελάκης πήγε στην Παλαιστίνη για να βγάλει selfie».

Η δήλωσή του σχολιάστηκε από την Κουμουνδούρου που σχολίασε ότι «ευκαιρία για selfie σου δίνεται όταν συναντάς στημένα στο δρόμο δήθεν πολίτες, στην πραγματικότητα όμως κομματικά στελέχη που σε αποθεώνουν», ενώ «θύμισαν» στον Π. Μαρινάκη πως «selfie δεν επιλέγεις να κάνεις σε εμπόλεμη ζώνη όπου ο κόσμος βιώνει απόλυτη τραγωδία» για την οποία η κυβέρνηση «παίζει τον ρόλο του θεατή».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη έπεσε, για μία ακόμη φορά, πολύ χαμηλά.

Ευκαιρία για selfie σου δίνεται όταν συναντάς στημένα στο δρόμο δήθεν πολίτες, στην πραγματικότητα όμως κομματικά στελέχη που σε αποθεώνουν.

Όταν επισκέπτεσαι δήθεν τυχαία σπίτια όπου σε περιμένουν ευχαριστημένοι πολίτες, οι οποίοι όμως είναι στην πραγματικότητα κομματικά στελέχη.

Όταν ταξιδεύεις για δήθεν πολιτικούς λόγους σε πανάκριβα θέρετρα με την «χορηγία» των Ελλήνων πολιτών.

Αυτές είναι οι πραγματικές ευκαιρίες για selfie. Σίγουρα δεν επιλέγεις να το κάνεις σε μία εμπόλεμη ζώνη, όπου οι άνθρωποι βιώνουν την απόλυτη τραγωδία για την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη (όπως σε όλα τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα) παίζει τον ρόλο του απλού θεατή.​»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ