Χαμός στο ΠΑΣΟΚ με Λοβέρδο και Ανδρουλάκη: «Εγώ δεν είμαι από αυτούς που διαγράφονται – Δεν μπορείς να με φας εύκολα»

Μήνυμα με προφανή αποδέκτη τον Νίκο Ανδρουλάκη έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή ή νιώθει κάποια πίεση.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος την προηγούμενη εβδομάδα είχε εξαπολύσει μία έμμεση βολή προς τον Νίκο Ανδρουλάκη δηλώνοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», αιχμή που ανταποδόθηκε από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας τη Δευτέρα (27.03.2023) στον ΣΚΑΙ, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι «διάβαζα χθες φουλ το βιβλίο του Παντελή Καψή 2009 – 2014… Και θυμήθηκα τις τραγικές στιγμές τις οποίες πέρασα όλες στην πρώτη γραμμή. Εμένα κανένας δεν μπορεί να με ακουμπήσει με τέτοια διοικητικά μέτρα», είπε απαντώντας στο εάν υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής μετά την κριτική που άσκησε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό».

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται. Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ”φας” εύκολα, τέλεια και παύλα»!

Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να γνωρίζει ο ψηφοφόρος ποιον θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ για πρωθυπουργό, απάντησε ότι «ούτε ο κ. Ανδρουλάκης ούτε κανένας από εμάς ψαρεύει σε θολά νερά. Κάνουμε έναν αγώνα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ