Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα: Η Καινούργιου «φωτογράφισε» και διέσυρε τον Άρη Πορτοσάλτε (vid)

Το δικό της καυστικό σχόλιο προς τον Άρη Πορτοσάλτε έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της. Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Οικονόμου σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε λόγο για έναν και μοναδικό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ που δεν κρατά τις ισορροπίες στις τοποθετήσεις του, υπονοώντας τον Άρη Πορτοσάλτε χωρίς να τον ονοματίσει.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια έχει αναφερθεί με παρόμοιο τρόπο – και μάλιστα ονομαστικά – στο πρόσωπό του. «Περίπου τέτοια περίοδο, λίγο πριν ή λίγο μετά, συζητάμε με το κανάλι, αυτό έχει τον πρώτο λόγο. Δύο πράγματα πρέπει να έχεις: να σε αγαπάει ο κόσμος και να είσαι καλός στη δουλειά σου. Μετά από τριάντα τόσα χρόνια, πιστεύω ότι κάτι έχουμε καταφέρει. Το πρωινό το «παντρεύεσαι», αυτό είναι το κακό. Το ξεκίνησα το ’93 και μου είχαν πει ότι θα το έκανα για έναν χρόνο, φαντάσου», δήλωσε ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί στο παρελθόν προτάσεις για ψυχαγωγικές εκπομπές. «Ο κύριος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που κάνει ίσως τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ. Ένας δημοσιογράφος με παιδεία», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Να πω κάτι για τις ισορροπίες… υπάρχουν άλλοι στον ΣΚΑΪ – που απορώ που υπάρχουν – που δεν κρατάνε καμία ισορροπία. Τον ίδιο λέμε», πρόσθεσε με νόημα η παρουσιάστρια, φωτογραφίζοντας τον Άρη Πορτοσάλτε.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Αμερικανικά μαχητικά αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή ενόψει πιθανών ιρανικών πληγμάτων

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη αποσύρονται από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ λόγω πιθανών ιρανικών χτυπημάτων. Ο Τραμπ αποφασίζει για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Όλο το ρεπορτάζ.