Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ – Ραγκούσης: «Δεν μπορεί ο Κασσελάκης με το 14,9% να μας οδηγήσει στη νίκη»

Ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο Γιάννης Ραγκούσης λέγοντας χαρακτηριστικά πως με το ποσοστό του 14,9%, το οποίο απέσπασε ο Σ. Κασσελάκης στις Ευρωεκλογές, το κόμμα δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

«Δεν μπορεί το 14,9% να μας πάει στη νίκη. Έχει παραδεχθεί ο ίδιος την ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» είπε ο Γ.Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα μικρονοϊκές και εκτός κοινωνίας χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης τις αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη να απολύσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν η κοινωνία φωνάζει το ενωθείτε, μικρονοϊκά να εξελίσσονται τέτοιες καταστάσεις είναι έξω από την κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ

«Εάν δεν υπήρχε το μέγα θέμα ότι εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις, προφανώς θα μπορούσε να γίνει αλλαγή συνεργατών.

Από τον Τεμπονέρα μέχρι και τον Τσίπρα εκδιώχθηκαν επειδή ο Κασσελάκης δεν συμφωνούσε με τις πολιτικές τους απόψεις. Είναι απολύτως πολιτικό το υπόβαθρο, μην κοροιδεύουμε τον κόσμο» συνέχισε ο κ. Ραγκούσης.

«Οι εκκαθαρρίσεις έγιναν επειδή οι απόψεις των τριών εν ενεργεία πολιτικών στελεχών έγιναν επειδή δεν συμφωνούσε ο κ. Κασσελάκης» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Με αφορμή, δε, τις απολύσεις αυτές και την επίκληση εκ μέρους της Κουμουνδούρου ότι έγιναν για λόγους οικονομίας, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει να επιβληθεί διαύγεια και στα κόμματα για να υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων και να την εφαρμόσει ο κ. Κασσελάκης και μέχρι τότε να δώσει άμεσα στη δημοσιότηατ το συνολο των μισθοδοτούμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσα παίρνουν, πόσοι προσελήφθησαν επί προεδρίας του και πόσοι εργάζονται στα Ινστιτούτα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ