Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο – Το παρασκήνιο και το φλέρτ από την εποχή του Τσίπρα

Σοβαρές αναταράξεις προκαλεί εντός αλλά και στα πέριξ της Κουμουνδούρου ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Όχι τόσο λόγο της ιδεολογικής αφετηρίας του, αλλά επειδή ως φαίνεται και όπως μεταδίδει το documentonews.gr, ο ίδιος διέρρευσε στα ΜΜΕ ότι αναλαμβάνει επικοινωνιολόγος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη της Κουμουνδούρου καταλογίζουν στον πρώην υπουργό της ΝΔ «προσωπική ατζέντα» καθώς εκτιμούν ότι οι διαρροές είχαν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο.
Σε κάθε περίπτωση όπωςέλεγαν από την Κουμουνδούρου η σχέση του περιορίζεται στην ανάλυση κάποιων focus group των ερευνών που πραγματοποιεί ο γνωστός από την εποχή του Τσίπρα επικοινωνιολόγος-αναλυτής, Γιάννης Δημάκης.

Ενδεικτικό, πάντως, της δυσαρέσκειας που επικρατεί στην κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγαλοπρεπές άδειασμα του Πατρινού πρώην πολιτικού από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος κατά την εμφάνισή του το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στην Κατερίνα Καινούργιου αφού δήλωσε ότι «δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζόμενους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου» κατέληξε λέγοντας ότι «πιστεύω ότι δεν έχω την ανάγκη επικοινωνιολόγου».

Η αλήθεια είναι ότι κρατάει χρόνια το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, από την εποχή του Τσίπρα. Δεν είναι μυστικό εξάλλου ότι ο πρώην υπουργός της ΝΔ διατηρεί ακόμα και σήμερα στενές σχέσεις με κάποιους από τους τότε πολύ στενούς συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον εκνευρισμό προκάλεσαν και οι χθεσινές τηλεοπτικές εμφανίσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου κατά τις οποίες δήλωσε ότι ο Μητσοτάκης κατάφερε με την επιλογή Μπελέρη να σταματήσει τη δημοσκοπική φθορά ενώ οι τελευταίες έρευνες που έχει στα χέρια της η Κουμουνδούρου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Πολύ φασαρία για το τίποτα θα έλεγα. Εξάλλου, όταν έχεις καταπιεί τον Μαραντζίδη γιατί να διυλίζεις τον Σπηλιωτόπουλο;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....