Χαμός στη Βουλή: Επίθεση Μητσοτάκη και στον Χάρη Δούκα

Η σύγκρουση μεταξύ Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη έφτασε σε κορύφωση στην Βουλή, με αφορμή την επίθεση του Πρωθυπουργού εναντίον του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης για το πρόβλημα της στέγασης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε να συμφωνεί με την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για την αξιοποίηση ανεκμετάλλευτων δημοτικών ακινήτων. Ωστόσο, προέβη σε σχόλια με έμφαση, λέγοντας: «Κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Βεβαίως. Όμως, ίσως να πρέπει να το πείτε στον δήμαρχο της Αθήνας τον οποίο στηρίξατε πολιτικά, ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας στον Πρωθυπουργό κατά την δευτερολογία του, έφερε στο προσκήνιο την διαχείριση του Δήμου Αθηναίων από τον Μπακογιάννη, επισημαίνοντας: «Να ξεκινήσω από τον Δήμο της Αθήνας γιατί η αναφορά σας δείχνει ότι δεν το χωνέψατε ακόμα. Σε έναν μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια ο κ. Δούκας στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο. Πέντε χρόνια ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε κλειστά σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους, ταλαιπωρώντας τον λαό της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...