Χαμός με όσα ειπώθηκαν για την υπόθεση του παιδοβιαστή σε LIVE μετάδοση – Παρέμβαση Μενεγάκη: «Δεν ισχύει, δεν έχω κάνει κανένα…»

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σήμερα, μετά τηλεφωνική σύνδεση με γειτόνισσα του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου. Τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, προκάλεσαν την παρέμβαση της… Ελένης Μενεγάκη η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Σε διάλογο που είχε ο Λιάγκας με τη γειτόνισσα του παιδοβιαστή ειπώθηκαν τα εξής:

Λιάγκας: Κι εγώ εκεί δίπλα μεγάλωσα.

Γειτόνισσα: Το ξέρω κύριε Λιάγκα, όπως και μία συνάδελφός σας.

Λιάγκας: Η Ελένη Μενεγάκη.

Γειτόνισσα: Ντρέπομαι να πω το όνομά της, γιατί δεν θεωρώ ότι είναι καν συνάδελφός σας

Λιάγκας: Σας παρακαλώ μη μου το κάνετε τώρα αυτό.

Γειτόνισσα: Η οποία γύρισε και είπε… Όχι, θα προκαλέσω. Είπε χθες ντροπή στη γειτονιά που δεν έβγαινε να μιλήσει, επειδή δεν έχει να κάνει ρεπορτάζ.

Λιάγκας: Μην το κάνουμε τώρα αυτό, σας παρακαλώ πολύ. Η Ελένη δεν είναι δημοσιογράφος, είναι παρουσιάστρια.

Γειτόνισσα: Δεν μιλάω για τη Μενεγάκη. Ήταν κι άλλη Σεπολιώτισσα, Κολωνιότισσα και τώρα το παίζει ντίβα.

Λίγη ώρα αργότερα, υπήρξε παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έστειλε μήνυμα προκειμένου να διαβαστεί στον αέρα της εκπομπής: «Δεν ισχύει, δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο για τη γειτονιά, δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το θέμα. Μόνο μια δήλωση που έκανα προχθές το βράδυ σε μια εκδήλωση, που είπα κι εγώ την άποψή μου, όπως τόσοι άλλοι» ανέφερε ο Ταργιάκης διαβάζοντας το μήνυμα της παρουσιάστριας και ο Λιάγκας σχολίσαε:

«Η Ελένη κάνει άλλου είδους εκπομπή και είπε σε μια εκδήλωση προχθές ότι έχει σοκαριστεί, όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι. Είναι μάνα η Μενεγάκη, έχει τέσσερα παιδιά. Δεν μπορεί να μην έχει σοκαριστεί», είπε και πρόσθεσε ότι η γειτόνισσα του 53χρονου δεν αναφερόταν στην ίδια.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ