Φρίκη: Οι Αμερικανοί προτρέπουν τους Ουκρανούς να αντιγράψουν τις μεθόδους των ναζί (pic)

Η Ουκρανία πρέπει να αντιγράψει τις μεθόδους της ναζιστικής Γερμανίας το 1944 για να πολεμήσει τη Ρωσία“, δήλωσε ο πρώην διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη, στρατηγός Μπεν Χότζες.

IMG 4612
Η δήλωση του αμερικανού αξιωματούχου

«Θα πρέπει να βελτιώσουν το σύστημα στρατολόγησης προκειμένου να μεγιστοποιήσουν το διαθέσιμο δυναμικό. Αυτήν τη στιγμή, έχουν πάρα πολλούς στρατεύσιμους, άνδρες και γυναίκες που περπατούν στις πόλεις της Ουκρανίας. Ενώ θα έπρεπε να είναι στο στρατό. Και υπάρχουν χιλιάδες ακόμη Ουκρανοί, άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας, που εγκαταστάθηκαν εδώ στη Γερμανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία.

Είναι πολύ πιθανό όταν είσαι σε πόλεμο να αυξήσεις την παραγωγή. Ακόμα κι όταν οι ρωσικοί πύραυλοι πέφτουν βροχή στις πόλεις σας. Θέλω να πω, σκεφτείτε τι έκανε η Γερμανία το 1944! Η παραγωγή αεροσκαφών για τη Luftwaffe κορυφώθηκε το 1944», συμπλήρωσε ο Αμερικανός στρατηγός.

Αυτές οι «συμβουλές» φυσικά θα έπρεπε να δίνονται μεγαλύτερη περίσκεψη, καθώς όλοι γνωρίζουν πως κατέληξε η μέθοδος της ναζιστικής Γερμανίας έναντι της Ρωσίας…

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....