Υπόθεση Noor 1: Καταδικάστηκαν τα ΜΜΕ του Μαρινάκη για συκοφαντικό άρθρο του Άδωνι (pic)

Αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση κέρδισε ο Πάνος Καμμένος από τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως ενημερώνει ο Γιάννης Απατσίδης, συνήγορος του πρώην υπουργού, η αποζημίωση αφορά ψευδές ισχυρισμό ότι ο Πάνος Καμμένος δήθεν γνώριζε και έκανε από κοινού ταξίδι με την Εισαγγελέα Εφετών που άσκησε τις διώξεις για την υπόθεση του Noor1,  Ειρήνη Τζίβα.

Ο δικηγόρος τονίζει ότι κρίθηκε ως συκοφαντικό το άρθρο του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο καλεί να ζητήσει συγγνώμη από την Ειρήνη Τζίβα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Απατσίδη:

«Εξεδόθη απόφαση με την οποία επιδικάζονται στον εντολέα μου σε αυτή τη δίκη Παναγιώτη Καμμένο 15.000 ευρώ, σε βάρος των ΜΜΕ του Ευάγγελου Μαρινάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση, λόγω του ψευδούς ισχυρισμού ότι δήθεν γνώριζε και έκανε από κοινού ταξίδι με την Εισαγγελέα Εφετών που άσκησε τις γενναίες διώξεις για την υπόθεση του Noor1, κ. Ειρήνη Τζίβα.

Κρίθηκε ως συκοφαντικό το άρθρο του Υπουργού της ΝΔ, κυρίου Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος πρέπει άμεσα κατά τη γνώμη μου να ζητήσει συγνώμη από την κυρία Ειρήνη Τζίβα, την οποία εξίσου συκοφάντησε, στοχοποίησαν δε ανελέητα κάποια στελέχη της ΝΔ και κάποιοι επίορκοι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί».

Ανάρτηση στο Facebook

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα το δείτε στα κανάλια – Σκληρή γραμμή από Μαξίμου και μεγαλοεπιχειρηματίες υπέρ Λατινοπούλου μέχρι τις εθνικές εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν...

Η Νάνσυ «καίει» με την ατζέντα της την VIP Αθήνα

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Ο Ανδρουλάκης μοιράζει αντικρουόμενα ρεπορτάζ στα μαγαζιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη;

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....