Υπουργός στέλνει dick picks – Η εξομολόγηση του Μητσοτάκη σε μεγαλοδημοσιογράφο για τον σάτυρο

Η Πυθία αποκαλύπτει
Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.
Αν σπάσει κανείς τη βιτρίνα της διεφθαρμένης κυβέρνησης Μητσοτάκη θα βρει από πίσω, εκτός από το ατελείωτο φαγοπότι, μια σειρά από ροζ σκάνδαλα. Και ενώ ΔΕΝ μας ενδιαφέρει προφανώς τι κάνουν οι υπουργοί με τις ερωμένες τους ή τι κάνουν στις κρεβατοκάμαρες τους, η υπόθεση αυτή προσλαμβάνει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά που αφορούν ξεκάθαρα στις πολιτικές εξελίξεις και στον δημόσιο βίο.

Σε αυτή τη βάση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η περίπτωση κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος στέλνει φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα σε γυναίκες και το κάνει κατ΄εξακολούθηση σε σημείο που να γίνεται ενοχλητικός και περίγελος συνάμα.

Πολύ καλά πληροφορημένη πηγή που διαθέτω στο Μέγαρο Μαξίμου με πληροφόρησε ότι η ιστορία έχει φτάσει και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εξομολογήθηκε σε πασίγνωστο μεγαλοδημοσιογράφο: “Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον μαζέψω”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;