Τσιρίδες και ουρλιαχτά από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα μετά την επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το «λουκέτο» στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή».

«Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα» αναφέρουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, για το θέμα της «Αυγής».

Και καταλήγουν: «Ο ΑλέξηςΤσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε και ξεχωριστή επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία του ζητά επίσης να συνεισφέρει, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός δεν ανταποκρίθηκε.

Μετά το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συνδράμουν ώστε να καλυφθεί το κόστος των 375.000 ευρώ για τα κομματικά μέσα για τον Ιούνιο. Μάλιστα, ο ίδιος έδωσε το παράδειγμα, δωρίζοντας το ανώτατο ποσό που επιτρέπει ο νόμος, 20.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι ανάγκες μόνο για το μισθολογικό κόστος των μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχονται στο ποσό των 375.000 ευρώ, ενώ μαζί με τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων της Κουμουνδούρου το ποσό προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι έλαβαν μήνυμα από το κόμμα, με το οποίο τους ζητούν την ανοχή και την υπομονή τους, ενημερώνοντάς τους ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην πληρωμή τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...