«Τρομερά μαζοχιστικό…» – Τι λέει η Σία Κοσιώνη για τους ανθρώπους της τηλεόρασης που να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές (vid)

Για την παραμονή της στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν μίλησε η Σία Κοσιώνη, επισημαίνοντας ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού είναι, ήδη, αρκετά απαιτητικό οπότε δεν θα ήθελε να κάνει και εκπομπή στον σταθμό.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@star, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στους ανθρώπους της τηλεόρασης που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι στην ευρωβουλή, χαρακτηρίζοντας την απόφαση αυτή «μαζοχιστική», καθώς από «κριτές γίνονται κρινόμενοι».

«Στον γιο μου δεν χρειάστηκε να εξηγήσω τι δουλειά κάνω, το έχει καταλάβει από τα γεννοφάσκια του. Συνεχίζω και του χρόνου στο δελτίο του ΣΚΑΙ, προσπαθώ να με δείτε λίγο πιο αδύνατη! Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια δεύτερη εκπομπή στα σχέδια μου. Είναι αρκετά μεγάλη η ευθύνη του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω το πρωί είναι να δω τα νούμερα τηλεθέασης. Θεωρώ τρομερά μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι για την ευρωβουλή. Από κριτές γίνονται κρινόμενοι. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ