Τρομακτική αποκάλυψη: 28 «ορφανά» δείγματα DNA παραμένουν στα αζήτητα και ανεβάζουν πιθανότατα τα θύματα των Τεμπών στα 85 (pic)

Δείτε τι γράφει η δημοσιογράφος Αρετή Αθανασίου:

Τρομακτική αποκάλυψη.

28 «ορφανά» δείγματα DNA παραμένουν στα αζήτητα και ανεβάζουν πιθανότατα τα θύματα των Τεμπών στα 85.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τα Τέμπη κατατέθηκαν το μεσημέρι στον εφέτη ανακριτή της Λάρισας από την ομάδα ειδικών του Τεχνικού Συμβούλου Βασίλη Κοκοτσάκη.
Στο παράρτημα που κατατέθηκε, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του neaktiti υπάρχει απάντηση-έκθεση του καθηγητή στο Χιούστον κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη o οποίος αναλύει τα υπάρχοντα έγγραφα της ΔΕΕ περί του συνολικού αριθμού νεκρών και αγνοουμένων στο δυστύχημα των Τεμπών.

Εδώ λοιπόν γίνεται μια νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη 15 μήνες μετά την τραγωδία, πως δηλαδή υπάρχουν τουλάχιστον 28 δείγματα DNA ανθρώπων στα αζήτητα, αφού δεν εμφανίστηκε ουδείς εν ζωή συγγενής να δώσει δείγμα για δισταύρωσή τους ή να αναζητήσει την ταυτοποίηση τους μέσω αυτών.

Πρακτικά έχουμε δηλαδή 56 πλήρως ταυτοποιημένους νεκρούς και με διασταυρωμένο το DNA τους, μια “αγνοούμενη” που έχει μάλλον εξαϋλωθεί χωρίς να βρεθούν γενετικά της υλικά, άρα φτάνουμε στους 57 και 28 γενετικά υλικά DNA μη διασταυρωμένα, στα αζήτητα που αντιστοιχούν όμως σε 28 διαφορετικά DNA ανθρώπινων θυμάτων , ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό σε 85 συνολικά διαφορετικά DNA ανθρωπίνων θυμάτων και όχι 57 όπως είναι η επίσημη θέση των αρχών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ