Τραμπ: «Ο Μπάιντεν και η Κάμαλα μας έβαλαν στον πόλεμο στην Ουκρανία και τώρα δεν μπορούν να μας βγάλουν» (vid)

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να απεμπλακούν από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Παράλληλα, διευρκίνισε πως η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Κάμαλα Χάρις και ο απερχόμενος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, δεν έχουν κάποιο σχέδιο για να το επιτύχουν αυτό.

«Ο Μπάιντεν και η Κάμαλα μας έβαλαν σε αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία και τώρα δεν μπορούν να μας βγάλουν», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, σε ομιλία του στην Τζόρτζια. Οι ΗΠΑ δεν έχουν στείλει στρατιώτες στην Ουκρανία, αλλά παρέχουν στο Κίεβο στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Πιστεύω ότι θα κολλήσουμε σε αυτό τον πόλεμο, εκτός και αν είμαι εγώ πρόεδρος. Θα το τελειώσω. Θα το κάνω με διαπραγματεύσεις, θα απεμπλακώ. Πρέπει να απεμπλακούμε. Ο Μπάιντεν λέει ότι δεν θα φύγουμε μέχρι να νικήσουμε. Τι θα γίνει αν νικήσουν αυτοί», είπε ο Τραμπ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;