Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Αυτιά

Ούτως ή άλλως πάντα έλειπε το λιγότερο από όλους τους τηλεοπτικούς της πρώτης γραμμής, φέτος είχε και περιπέτεια με την υγεία του και δεν ξεκουράστηκε καθόλου το καλοκαίρι, όπως μεταδίδει το enimerosi24.gr. Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά ο οποίος αποκάλυψε στην πρεμιέρα του σήμερα στον Σκάι ότι με το που τελείωσε την εκπομπή μπήκε χειρουργείο.

Με τα δικά του λόγια: «Εγώ θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θωμά Αρβανιτάκη, έναν εξαιρετικό γιατρό. Την επομένη που κλείσαμε την εκπομπή, έπρεπε να μπούμε χειρουργείο. Τα καταφέραμε. Δύσκολο το καλοκαίρι, πάνω από όλα η υγεία, να ακούτε τον γιατρό και να κάνετε εξετάσεις. Όλα θα πάνε καλά. Μπροστά στα προβλήματα της υγείας να χαμογελάτε, να κρατάτε την πίστη σας και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Όπως λέει η κ. Παγώνη, η τελευταία ελπίδα πριν τον Θεό είναι ο γιατρός. Δημοσίως ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.