Το όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται πραγματικότητα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο της Alter Ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δημιουργία νέου ενημερωτικού καναλιού που θα μεταδίδεται διαδικτυακά.

Το Mega News έχει ήδη λάβει έγκριση από το ΕΣΡ για τη μετάδοση μέσω διαδικτύου και συνδρομητικών υπηρεσιών, ενώ διερευνάται η παρουσία του και στην ελεύθερη τηλεόραση, μέσα από συνεργασία με το One Channel του Διονύση Παναγιωτάκη.

Επικεφαλής του φιλόδοξου εγχειρήματος είναι ο Σταμάτης Μαλέλης, ενώ τη λειτουργία του καναλιού θα αναλάβει έμπειρο στέλεχος του ενημερωτικού τομέα του Mega. Το νέο κανάλι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20/1/25. Τα δελτία του ειδησεογραφικού θα έχουν περιεχόμενο παραγωγής του τομέα Ειδήσεων-Ενημέρωσης του Mega, εκπομπές του θα έχουν χαρακτηριστικά One Channel και θα παρουσιαστούν ορισμένες νέες ενημερωτικές εκπομπές.

Τις επόμενες ημέρες εκτιμάται πως θα «κλειδώσουν» οι δημοσιογράφοι που θα παρουσιάζουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega News, Δευτέρα- Παρασκευή και Σαββατοκύριακο.

ΠΗΓΗmononews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις