Το Υπουργείο Υποδομών… ευχαριστεί τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν στην εθνική οδό – Καμία συγγνώμη

Με ένα δελτίο τύπου που προκαλεί πολλά ερωτήματα, το υπουργείο Υποδομών… ευχαριστεί τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν το σαββατοκύριακο στην εθνική οδό, κοντά στην Κόρινθο, εξαιτίας της ανατροπής του βυτιοφόρου που έπιασε φωτιά το βράδυ της Παρασκευής.

Ο υφυπουργός Νίκος Ταχιάος θεώρησε μάλλον ότι οι οδηγοί προσφέρθηκαν… να ταλαιπωρηθούν επί ώρες σε ατέλειωτες ουρές και μάλιστα θεωρεί δεδομένη την κατανόησή τους.

Αντί να ζητήσει τουλάχιστον μία συγγνώμη για το χάος που προκλήθηκε, ιδίως με την καθυστέρηση της ειδοποίησης από το 112, που άφησε χιλιάδες οδηγούς να ξεκινήσουν αμέριμνα το ταξίδι τους και μετά να ειδοποιηθούν, όταν ήταν πλέον αργά, για τις ουρές, ο κ. Ταχιάος προεξοφλεί και τις διαθέσεις τους.

Στην πραγματικότητα επικράτησε οργή και δυσφορία σε όσους παρέμειναν εγκλωβισμένοι σε συνθήκες μάλιστα καύσωνα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...