Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές – Δεν υπάρχει επιστροφή

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσο προχωράμε προς τις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, καθίσταται απολύτως σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που κυβέρνηση για τεσσεράμισι χρόνια τη χώρα, οδεύει προς την πολιτική εξαφάνιση. Αυτήν την πραγματικότητα πιστοποιούν όλες οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σε κάθε δημοσκόπηση, όσο περνά ο καιρός ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται σε ακόμη πιο χαμηλά ποσοστά. Στην τελευταία δημοσκόπηση, αυτή της interview, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο 4%, δηλαδή βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Βουλής. Η τραγική μείωση των ποσοστών του μορφώματος των πραξικοπηματιών θα πιστοποιήσει τελικά την καταστροφική πορεία του κόμματος από τις εκλογές του 2019 μέχρι σήμερα. Και να φανταστεί κανείς ότι ο πραξικοπηματίες που εκπαραθύρωσαν, με αλαζονεία και ασέβεια προς τη λαϊκή βούληση, τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος είχε πάρει – μόνος του ουσιαστικά – ένα ποσοστό της τάξης του 15% στις τελευταίες ευρωεκλογές, χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα την μη επίτευξη αποτελέσματος τουλάχιστον κοντινού στο 17% των εθνικών εκλογών του 2023.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Με την ηγεσία που έχει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή με τον Σωκράτη Φάμελλο, με όσα έχουν προηγηθεί με τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές της θλιβερής γραφειοκρατικής κλίκας, δεν έχει καμία πιθανότητα να επιστρέψει. Το πολιτικό τέλος του μορφώματος στο οποίο έκαναν κουμάντο θλιβερά ιδεοληπτικά γκρουπούσκουλα είναι προδιαγεγραμμένο. Όποτε και αν γίνουν εκλογές θα βρεθεί εκτός Βουλής.

Δείτε την κάρτα που ακολουθεί:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...