Το συγκινητικό σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα μέσα από το νοσοκομείο (vid)

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει στο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη δεν έχει φύγει από το πλευρό του καλλιτέχνη, ενώ δίνει λεπτομέρειες σε εκπομπές, για την κατάσταση της υγείας του.

Σταθερή είναι η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη (15/5).

Στο πλευρό του είναι από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, ενώ χθες το απόγευμα τον επισκέφθηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο μουσικός του έδωσε ένα σημείωσε το οποίο και έδειξε στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. «Είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

«Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα» είπε από την πλευρά της σύντροφος του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, το πρωί της Παρασκευής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ