Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει «εξόριστη» ρωσική «κυβέρνηση» – Τι αποκαλύπτει πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου

Αποκαλυπτικός για τα σχέδια των ΗΠΑ στην Ουκρανία ήταν ο συνταγματάρχης ε.α. Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε πως υπάρχει σχεδιασμός αποστολής στην Ουκρανία στρατιωτικών δυνάμεων από διάφορες «πρόθυμες» χώρες έως και 70.000 στρατιωτών, διαμορφώνοντας μια δύναμη που τεχνικά δεν είναι του ΝΑΤΟ, σε συνδυασμό με το εξωφρενικό σχέδιο της δημιουργίας μιας «εξόριστης» ρωσικής «κυβέρνησης» στο εξωτερικό!

Αυτό, όπως είπε ο Macgregor το είχε προτείνει ο πρώην Αμερικανικός Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους και τότε σαν ιδέα μπορεί να είχε απορριφθεί από κάποιους, αλλά όπως σημειώνει ο ίδιος είναι ένα ενδεχόμενο που πρέπει να ληφθεί σοβαρά.

Όπως είπε ο συνταγματάρχης ε.α. οι ΗΠΑ έχουν στείλει ή στέλνουν στην Ουκρανία μια ομάδα «ειδικών επιθεωρητών» με επικεφαλής Ταξίαρχο με αποστολή τον έλεγχο (που βρίσκεται και εάν βρίσκεται) όλου του υλικού που έχει σταλεί από το ΝΑΤΟ στο Κίεβο.

Έχουμε επομένως μια κατάσταση, σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ έχουν στείλει βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 65 δισ.$ και τώρα στέλνουν ομάδα για να αναζητήσει που βρίσκεται όλο το στρατιωτικό υλικό ενώ ένα 40% από αυτό έχει πουληθεί σε άλλες χώρες;, διερωτήθηκε ο ΜακΓκρέγκορ.

Όπως λέει υπάρχει το ενδεχόμενο η δύναμη να αυτή να αποτελεί τον προπομπό της μεγάλης συμμαχικής δύναμης που σκοπεύουν να στείλουν δυτικές χώρες στην Ουκρανία προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για το που θα εγκατασταθεί η δύναμη αυτή και πάντως μακριά από την εμβέλεια των ρωσικών πυραύλων.

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης είπε ακόμη πως αν κάποιοι Αμερικανοί σκοτωθούν στην Ουκρανία τότε αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως αφορμή για την εμπλοκή ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στον πόλεμο, όπως έγινε και με το Περλ Χάρμπορ.

Δηλαδή ούτε και τότε ο Αμερικανός πολίτης ήθελε να εμπλακεί η χώρα του στον Β΄ΠΠ και σε μια σύγκρουση στην Ευρώπη, αλλά μετά την άρνηση των ΗΠΑ να προχωρήσουν σε συμφωνία με την Ιαπωνία, και λόγω του εμπάργκο πετρελαίου στο Τόκιο γνώριζαν πολύ καλά πως η ιαπωνική επίθεση ήταν θα ήταν αναπόφευκτη, κάτι που επιδίωξαν με τον τρόπο τους.

Τέλος ο Αμερικανός συνταγματάρχης δήλωσε πως υπάρχουν ακόμη και σχέδια για να δημιουργηθεί μια «ρωσική» «κυβέρνηση» σε εξορία!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;