Το νέο βήμα στην καριέρα της Σίας Κοσιώνη και η πρεμιέρα με Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Νέα ενημερωτική εκπομπή στον ορίζοντα του ΣΚΑΪ θα «ανατείλει» από Δευτέρα (25/11) και κάθε Δευτέρα στις 21:00 στην χρονική θέση, δηλαδή, στην οποία μέχρι τη Δευτέρα που μας πέρασε ο σταθμός μετέδωσε τον κύκλο μικρής φόρμας δημοσιογραφικών ντοκιμαντέρ «Σκοτεινή δεκαετία 1964-1974».

Ο κύκλος της νέας εκπομπής «Prime time» με την Σία Κοσιώνη θα «ανοίξει» με συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, που είναι και η πρώτη ύστερα από την αναγγελία του νέο κόμματος που ίδρυσε και ένα 24ωρα έπειτα από τον- από ό,τι φαίνεται- πρώτο κύκλο εκλογών για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασσελάκης θα αναφερθεί στο νέο κόμμα, την κοινοβουλευτική δύναμη του, τη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΠΑΣΟΚ αλλά και την Κυβέρνηση.

Η νέα σειρά ενημερωτικών εκπομπών «Prime Time» θα είναι πολυθεματική και θα είναι διαφορετική κάθε εβδομάδα. Στην δομή της θα εναλλάσσονται ρεπορτάζ και έρευνες, συνεντεύξεις αλλά και αφιερώματα σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων