Το μεγάλο «μπαμ» στο Mega Channel με τον Λάκη Λαζόπουλο

Ήταν στα τέλη του περασμένου Αυγούστου όταν το Mega ανακοίνωνε επίσημα τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο για την τηλεοπτική επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ».

Όπως, όμως, εδώ και μήνες ακουγόταν, ο Λάκης βρήκε στο Mega τηλεοπτική στέγη και για τη νέα του σειρά, την οποία ετοιμάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει τη νέα του κωμική σεορά «Πνίξε τη Γιολάντα» η οποία θα ενταχθεί κι αυτή στο πρόγραμμα του καναλιού.

Mega Channel και Βαγγέλης Μαρινάκης
Mega Channel και Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρόκειται για μία παραγωγή που θα εξετάζει και θα διακωμωδεί τις δυναμικές της ελληνικής οικογένειας. Το σενάριο της σειράς έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Λαζόπουλο, ο οποίος θα έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Το εν λόγω σήριαλ θα έχει διάρκεια 20 επεισοδίων και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό​.

Ο Λάκης Λαζόπουλος
Ο Λάκης Λαζόπουλος

«Έχω κάνει 24 χρόνια τηλεόραση κι είμαι ευγνώμων κι ικανοποιημένος. Και να σταμάταγα αυτή τη στιγμή δεν θα με ένοιαζε. Στην τηλεόραση αυτό που με νοιάζει είναι να παιχτεί η νέα σειρά που ετοιμάζω , το «Πνίξε τη Γιολάντα», που θα έχει φόντο τη Μυτιλήνη. Τι να σκεφτώ περισσότερο; Όταν ήσουν η πρώτη εκπομπή της τηλεόρασης σε τηλεθέαση και για χρόνια πρώτη και μετά δεν ρωτάνε καν πού είσαι γιατί δεν υπάρχεις, τι να πεις;», είχε δηλώσει ο δημιουργός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Enjoy».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι πριν τη συμφωνία του με το Mega, ο Λαζόπουλος βρισκόταν σε συζητήσεις τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με τον ΑΝΤ1​…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου