Το μήνυμα του Μητσοτάκη που δείχνει ότι ο Άρης ΔΕΝ θα πάρει το κύπελλο

Θερμά συγχαρητήριά στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάπτυξη του Μετρό.
Ο πρωθυπουργός δεν ξέχασε και τους ηττημένους στο χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και αναφερόμενος στον Άρη, είπε ότι μπορεί με τη σειρά του να φέρει και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο, με δεδομένο ότι το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα playoffs, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ