Το μήνυμα-βόμβα του Ιβάν Σαββίδη ταρακουνά το ποδοσφαιρικό κατεστημένο της χώρας

Με ομιλία και ευχές για τη νέα χρονιά από τον Ιβάν Σαββίδη άρχισε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι, στην επανέναρξη της Super League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (5/1).

Ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου» μίλησε στους ποδοσφαιριστές, που ήταν στη Νέα Μεσημβρία, εστιάζοντας τα λόγια του στη δυναμική που χρειάζεται να υπάρχει στον σύλλογο και στο τι πρέπει να κάνουν οι ίδιοι, μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα έγιναν μετά τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε:

«Δική σας δουλειά είναι να είστε ενωμένοι γύρω από τον προπονητή και τον θυμό σας να τον βγάλετε στο γήπεδο. Κάθε μέρα στις προπονήσεις και στους αγώνες να είστε η πιο συγκεντρωμένη εκδοχή του εαυτού σας. Δεν θέλω να σκέφτεστε τίποτα εξωαγωνιστικό, τίποτα που δεν είναι δική σας δουλειά να επηρεάσετε. Αυτά είναι δική μου δουλειά.

Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να μας καταστρέψουν, αλλά όσοι το επιχείρησαν είναι ή σπίτια τους, ή μετανιωμένοι. Και το 2019 η δύναμή μας ήταν ότι όλοι ενώθηκαν γύρω από τον Ράζβαν και λειτούργησαν σε απομόνωση από το τι λεγόταν ή τι γραφόταν. Μην ασχολείστε με τίποτα που δεν είναι δουλειά του ποδοσφαιριστή.

Ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι δίπλα σας. Ακόμη και στα λάθη σας, εγώ είμαι ο μόνος που μπορώ να σας επιπλήξω, δεν θα αφήσω κανέναν άλλον να σας κουνάει το χέρι. Θα το καταλάβουν κι αυτοί που δεν έχουν προλάβει ακόμη.

Στηρίζω τον Ραζβάν απόλυτα και θέλω με τη δουλειά σας να τον στηρίξετε κι εσείς.

Μας χαρίσατε μια υπέροχη χρονιά, σας εύχομαι να είναι ανάλογη και αυτή που ξεκινάει. Κάνατε τον κόσμο μας περήφανο και συγκινημένο, γιατί το αξίζει για όσα έχει υπομείνει για δεκαετίες. Θέλω να συνεχίσουμε να φέρνουμε την υπερηφάνεια στην πόλη μας».

Γνωστοποιήθηκε, ακόμη, σήμερα από τους «ασπρόμαυρους» πως την υπεράσπιση του ΠΑΟΚ στο εφετείο, για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από συζήτηση που είχε ο Ιβάν Σαββίδης, αναλαμβάνει ο δικηγόρος-ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Εξωτερικός συνεργάτης, επίσης, στα νομικά θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είναι ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ