Το δεξί χέρι του Αλαφούζου σε κορυφαίο πόστο στον Ολυμπιακό

Την πρόσληψη της Εύης Κουτσαυτάκη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Κουτσαυτάκη ήταν το δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Πρόσφατα υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ του προέδρου του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου και της Εύης Κουτσαυτάκη, (διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ) για τις απολύσεις και αξιολογήσεις των παρουσιαστών.
Η διαφωνία αυτή κατέληξε στην απόφαση να αναλάβει το μέλλον των εργαζομένων, μια ξένη εταιρεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κ. Εύη Κουτσαυτάκη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Σημειώνεται πως ο Τάκης Αγραφιώτης, που διατηρούσε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, παραμένει στο «ερυθρόλευκο» οργανόγραμμα ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και εκπρόσωπος της ομάδας στην ΕΠΟ.

Ο Κώστας Καραπαπάς συνεχίζει να έχει τη γενική διεύθυνση της ΠΑΕ και βέβαια τον ρόλο του αντιπροέδρου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.