Το βίντεο που θα πρέπει να οδηγήσει τον Άρη Πορτοσάλτε σε παραίτηση – Ο απόλυτος εξευτελισμός δίπλα σε ακροδεξιούς (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει
Χωρίς ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας ο Άρης Πορτοσάλτε έχει αναλάβει εργολαβικά να υποστηρίξει τη συμμορία της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, η οποία κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη αποπειραθεί να σπιλώσει το λαϊκό κίνημα που διαδήλωσε σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Χωρίς να ντρέπεται έκανε λόγο για “ακροδεξιούς” και “αριστερούς”, οι οποίοι κατέβηκαν στις πλατείες και στους δρόμους “για να πάρουν μεροκάματο”. Και ενώ είναι υποτίθεται δημοσιογράφος στρέφεται εναντίον οποιασδήποτε έρευνας, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να περιμένουμε τη Δικαιοσύνη.

Ποιος τα λέει αυτά; Αυτός που όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τηλεδικαστήρια. Ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος που έπαιρνε σκονάκια από τον Μητσοτάκη, όταν ο τελευταίος του παραχωρούσε συνεντεύξεις. Ο άνθρωπος που κατέβαινε δίπλα σε Χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς, όπως ο Βορίδης και άλλοι, στα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Θαυμάστε τον στο βίντεο που ακολουθεί για να αντιληφθείτε ποιοι και πως κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό.
Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα