Τούρκος βουλευτής έπαθε καρδιακή προσβολή όσο μιλούσε στην Εθνοσυνέλευση – Βίντεο σοκ (vid)

Ο Βουλευτής του κόμματος της Ευτυχίας, Χασάν Μπιτμέζ, έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που μιλούσε στην Εθνοσυνέλευση.

Το περιστατικό έγινε κατά τη συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για τους προϋπολογισμούς του Κοινοβουλίου, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Εξωτερικών και των ανώτερων δικαστικών θεσμών για το έτος 2024. Παίρνοντας τον λόγο εκ μέρους το κόμματός του, ο Χασάν Μπιτμέζ άσκησε έντονη κριτική στις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, διάρκειας 22 λεπτών, ο Μπιτμέζ είπε: «Σας ευχαριστώ όλους με σεβασμό» και κατέρρευσε, χτυπώντας το κεφάλι του στο μαρμάρινο σκαλοπάτι πίσω από το βήμα. Οι βουλευτές αναστατωμένοι έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι έχει συμβεί.

Δύο γιατροί βουλευτές του έκαναν μαλάξεις στην καρδιά για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο, ενώ συνέχισε να δέχεται μαλάξεις ενώ βρισκόταν στο φορείο. Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ανακοινώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι ο Χασάν Μπιτμέζ υπέστη καρδιακή προσβολή και νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Στο νοσοκομείο έσπευσε και ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης όπως και η πρόεδρος του κόμματος του Μπιτμέζ και άλλοι συνάδελφοί του.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....