Τι φρικιαστικό συμβαίνει στη Μαγνησία και λένε ότι μπορεί να ρίξει την επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Συντρόφισσες και σύντροφοι. Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Κάτι πολύ κακό συμβαίνει στο νομό Μαγνησίας, όπου αυξάνονται τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας και σαλμονέλας, με παιδιά στα νοσοκομεία και ηλικιωμένους στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Αργά χθες το βράδυ δέχτηκα ένα τηλέφωνο. Επικοινώνησε μαζί μου κάποιο πρόσωπο που γνωρίζει πολλά και έχει ιδιαίτερη σχέση με το νομό Μαγνησίας. Και μου είπε “Για να αναγκάζεται ο ΕΟΔΥ να βγάζει ανακοίνωση τώρα σημαίνει ότι αυτό που συμβαίνει στο Βόλο και στο νομό Μαγνησίας έχει ξεφύγει”.

Οι περιγραφές του συνομιλητή μου σοκάρουν. Μου είπε ότι τον χειμώνα, μετά την κακοκαιρία “Ντάνιελ” πολλοί άνθρωποι είχαν πυρετό και άλλα συμπτώματα. Μου είπε ότι ο ίδιος επισκέφτηκε για λίγο το Πήλιο στις γιορτές και στη συνέχεια υπέφερε. Μου είπε ότι στο Βόλο υπήρχε έντονη η βεβαιότητα ότι τα συμπτώματα ενός τμήματος του πληθυσμού συνδέονταν με τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας “Ντάνιελ” που είχε χτυπήσει τη Θεσσαλία. Μου είπε, αν και πηγαίνει συχνά: “Φοβάμαι να πάω στο Βόλο, φοβάμαι να πάω στο Πήλιο”.

Ο ΕΟΔΥ έβγαλε μια ανακοίνωση που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά, καθώς υποστηρίζει ότι τα κρούσματα δεν σχετίζονται με τον “Ντάνιελ”. Αλήθεια, πως το γνωρίζουν; Σε ποια στοιχεία στηρίζονται; Ποιος έχει σήμερα εμπιστοσύνη στο διεφθαρμένο σύστημα Μητσοτάκη που άφησε απροστάτευτες ολόκληρες περιοχές και που ευθύνεται για το στυγερό έγκλημα των Τεμπών;

Καλά πληροφορημένη πηγή μου λέει ότι δεν θα έβγαζε την ανακοίνωση ο ΕΟΔΥ, αλλά η κατάσταση δείχνει ότι έχει ξεφύγει και πως στην κυβέρνηση ανησυχούν για τις επιπτώσεις που θα είχε ο σάλος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Οπότε, λέει, ότι πάνε σε ελεγχόμενη δημοσιοποίηση των παραμέτρων αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης.

Βέβαια, ουδέν κρυπτόν. Μου λένε ότι έρχονται αποκαλύψεις για το θέμα. Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς, αλλά ξέρω ότι θα είναι συνταρακτικές. Και η αντιπολίτευση πρέπει να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με όσα προσεχώς θα έρθουν στο φως.

Αυτά προς το παρόν…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...