Τι συμβαίνει με τον καιρό; Που θα βρέξει το Μεγάλο Σάββατο (vid)

Καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει ακόμη και 30άρια στην Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Δυτική Πελοπόννησο και Δυτική Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες, με την αυριανή ημέρα να είναι η πιο ζεστή σε πολλές περιοχές. Τη Μεγάλη Παρασκευή οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε Θεσσαλία, Αττικοβοιωτία και ανατολική Πελοπόννησο ενώ το Μ. Σάββατο επίσης θα είναι ιδανικός ο καιρός με την βορειοανατολική Ελλάδα να βγάζει κάποια φαινόμενα.

Αναλυτικά, «τη Μεγάλη Πέμπτη προς την κεντρική και βόρεια χώρα και τα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας μας θα συναντήσουμε κάποιες βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ηλιοφάνεια με κάποια περάσματα από βροχές.

Θα αρχίσει σιγά- σιγά ο νοτιάς να υποχωρεί προς την πλευρά του Ιονίου Πελάγους και ο υδράργυρος ενδέχεται να δείξει ακόμη και 30αρια προς την Δυτική Ελλάδα, προς τη Δυτική Πελοπόννησο με τη δυτική Στερεά. Τη Μεγάλη Παρασκευή, κάποια φαινόμενα αναμένονται στην βόρεια Ελλάδα» αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Το Μεγάλο Σάββατο, δεν περιμένουμε τίποτα το αξιόλογο, μόνο η βορειοανατολική Ελλάδα θα βγάλει κοντά στο απόγευμα κάποιες μπόρες. Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα έχουμε στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας και κατά την Ανάσταση, όπου η θερμοκρασία θα είναι 12 με 14 βαθμούς Κελσίου» κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1