Τι συζήτησαν Κασσελάκης και εργαζόμενοι της «Αυγής»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία της εφημερίδας «Η Αυγή», στον Κεραμεικό, προκειμένου να συζητήσει με τους εργαζόμενους την επόμενη μέρα της εφημερίδας, αλλά και το πλάνο που αφορά στους εργαζόμενους.

Συνεχίζουν να καταγράφονται οι μετεκλογικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, μετά τη χθεσινή (04/07) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η αυριανή (06/07) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θεωρείται ως κομβικής σημασίας για την πορεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τι συζήτησαν Κασσελάκης και εργαζόμενοι της εφημερίδας

Μετά την νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην εφημερίδα «Η Αυγή», βρέθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί (04/07) έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συζήτηση με τους εργαζόμενους που βρίσκονταν έξω από το κτίριο της Κουμουνδούρου, πριν μπει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους είπε «Mea culpa για τον τόπο και τον τρόπο που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της Αυγής καθώς του επισημάνθηκε πως δεν υπήρξε διαβούλευση με τους εργαζόμενους, δεσμεύτηκε για συνάντηση μαζί τους αργότερα σήμερα το μεσημέρι και αύριο στα γραφεία της Αυγής».

«Σου ζητήσαμε να έρθεις να μας βρεις από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκες. Έχεις έρθει στην Αυγή και στο Κόκκινο μόνο για συνέντευξη. Πήρες μία απόφαση για κλείσιμο του καθημερινού από την Αμερική. Δεν έχεις έρθει να ακούσεις τους εργαζόμενους, να τους συναντήσεις και να ακούσεις τα προβλήματα της εφημερίδας. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν έχει έρθει ένας από εσάς να μας εξηγήσει την απόφαση για κλείσιμο. Είμαστε πάρα πολύ δυσαρεστημένοι. Είναι το πρώτο μήνυμα που έλαβες όταν εκλέχτηκες. Έχουμε Ιούλιο του 2024 και δεν έχεις έρθει να βρεθείς μαζί μας. Δεν έχουμε μιλήσει για τα προβλήματα ποτέ. Σε έχουμε καλέσει», με τον Κασσελάκη να απαντά πως «δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως του είχε δοθεί άλλη εικόνα για το οικονομικό όφελος που θα προκύψει από το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας καθώς και για τα χρήματα που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ φέτος από την κρατική επιχορήγηση. Βασικό ζήτημα της όλης συζήτησης ήταν η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1