Τι πρόδωσε τον 44χρονο που συνελήφθη για την εκτέλεση στο Ψυχικό

Την Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 44χρονος που συνελήφθη για την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό.

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει από το βράδυ της Παρασκευής στην προσαγωγή του 44χρονου για την υπόθεση δολοφονίας και η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη του Σάββατο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του μετά από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίζοντας τον σωματότυπό του.

Μετά τη δολοφονία του 54χρονου, ο 44χρονος φέρεται να έφυγε με το σκούτερ προς του Ζωγράφου, εκεί όπου άλλαξε μεταφορικό μέσο και πήρε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Τι τον πρόδωσε

οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, σχηματίζοντας το προφίλ του 44χρονου συλληφθέντα για την εκτέλεση του τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό, λένε ότι έχουν να κάνουν με έναν ψυχρό δολοφόνο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ακόμα και όταν κλαίει, για να συγκινήσει, είναι σίγουρο ότι μπορεί την ίδια στιγμή να σε πνίξει», εντούτοις ήξεραν ότι πρόκειται παράλληλα για ένα άτομο παρορμητικό και κυκλοθυμικό, που κυριεύεται από το θυμικό, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε λάθη.

Λάθη επί λαθών, πάντα επαναλαμβανόμενα, και κυρίως μοιραία για τον 44χρονο που συνελήφθη για την εκτέλεση του 54χρονου στο Ψυχικό.

Ένα από αυτά, είναι η μανία του 44χρονου να κρατάει τα ρούχα που χρησιμοποιούσε σε κάθε ακραία παραβατική του συμπεριφορά, από τις ληστείες που διέπραττε από το μακρινό 2019 όταν ήταν έγκλειστος στις φυλακές Τίρυνθας και την «κοπανούσε» με τη βοήθεια σωφρονιστικών υπαλλήλων, μέχρι τα ιμάτια και τον ειδικό εξοπλισμό, τη «ζώνη μέσης», που φορούσε στις 2 Ιουλίου για να κουβαλάει τα δύο 9άρια πιστόλια, που «άδειασε» στο κεφάλι του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, στην εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου με την εντολή που είχε λάβει από πρόσωπο του νησιού των ανέμων, που ήθελε να τον εξοντώσει, γιατί τον θεωρούσε εμπόδιο στα σχέδια του.

Και στις δύο περιπτώσεις, η αδυναμία του αυτή ήταν που τον «έδωσε» στο πιάτο των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ζώνη στην οποία βρέθηκε η πυρίτιδα, δεν είναι η κλασική ζώνη, αλλά η λεγόμενη «ζώνη μέσης», η οποία φέρει δύο θήκες, στη μία εκ των οποίων τοποθετείται όπλο και στην άλλη τη μικρότερη, αντικείμενα που ο 44χρονος χρησιμοποίησε για να κρύψει το δεύτερο 9άρι πιστόλι.

Οι ίδιες «πηγές» λένε πως εκτός από τα 4 κινητά τηλέφωνα και τις 2 κάρτες sim, το GPS tracker που βρέθηκε, και το οποίο κάνουν «φύλλο και φτερό», θα «καρφώσει» τις διαδρομές του 44χρονου κατηγορούμενου δολοφόνου τόσο πριν όσο και μετά την εκτέλεση της 2ας Ιουλίου στο Ψυχικό και θα δώσει στους διώκτες του ειδικές κατευθύνσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...