Τι λένε στη ΝΔ για τις δημοσκοπήσεις και για τα ποσοστά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Στα ευρήματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24 η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα λέγοντας: «Βλέπουμε, προσεκτικά, όλα τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων και το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι αυτοκριτική. Με αυτήν τη λογική έγινε και ο ανασχηματισμός και μπήκανε στην κυβέρνηση νέα πρόσωπα».

«Γενικότερα, εμείς, πάντα σε μια δημοσκόπηση ξεκινάμε με αυτοκριτική και όχι με το τι γίνεται στα υπόλοιπα κόμματα. Λαμβάνουμε, φυσικά, και τα μηνύματα των πολιτών που ζητούν να προχωρήσουμε πολύ πιο γρήγορα τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, χθες βράδυ, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Δυτικής Αθήνας.

Επιπρόσθετα, η κ. Συρεγγέλα υπογράμμισε: «Οι πολίτες θέλουν να δουν την καθημερινότητάς τους να γίνεται ακόμα καλύτερη και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Για αυτό βγήκαν και οι πολίτες στους δρόμους, όχι για να πέσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά για να στείλουν το μήνυμα ότι πρέπει να επιταχύνουμε το έργο μας. Έχουμε, λοιπόν, ακόμα δύο χρόνια μπροστά μας μέχρι τις εθνικές εκλογές και τότε θα κριθούμε για το εάν κάναμε πράξη το πρόγραμμα που είχαμε πει στους πολίτες ότι θα κάνουμε».

Τέλος, αναφερόμενη στα ποσοστά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η γραμματέας της ΝΔ υπογράμμισε: «Η ψήφος στην “Πλεύση Ελευθερίας” είναι μια ψήφος αντισυστημική. Όταν βγαίνουν κόμματα τα οποία είναι συστημικά και έχουν κυβερνήσει, όπως το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία προσπαθούν να πλασαριστούν στον κόσμο ως αντισυστημικά, τότε οι πολίτες θα πάνε σε αυτόν που θεωρούν αληθινά αντισυστημικό».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;