Τι λέει ο Βορίδης για «δεξιά συνιστώσα» και νέο κόμμα «δίπλα» στη ΝΔ

Ο Μάκης Βορίδης, παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με τις πρόσφατες φήμες που τον θέλουν να είναι ο «ηγέτης της δεξιάς συνιστώσας». Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Βορίδης τονίζει την ενότητα και τη συνέπεια της πολιτικής του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας την ικανότητά του να συμπεριλαμβάνει και να υπερκαλύπτει τις δεξιές τάσεις μέσω σειράς πολιτικών, όπως η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Θέση για τις εκλογές και σχέση με τον Πρωθυπουργό

Ο Βορίδης διευκρινίζει ότι δεν έχει κάνει καμία συμφωνία με τον πρωθυπουργό και απορρίπτει την ιδέα της ασκήσεως πίεσης στο πολιτικό πεδίο. Επισημαίνει ότι το πολιτικό ζήτημα δεν έχει δημιουργήσει διαιρέσεις στη Νέα Δημοκρατία και πως όλα τα θέματα λαμβάνονται υπόψη ενόψει των ευρωεκλογών.

Σχόλια για το Νομοσχέδιο Ομόφυλων Ζευγαριών και θέσεις της Εκκλησίας

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις θέσεις της Εκκλησίας, ο Βορίδης αναφέρει ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σέβονται τις θέσεις της Εκκλησίας, οι οποίες αντιμετωπίζονται από μια θεολογική σκοπιά. Επιπλέον, ανακοινώνει την προσωπική του στάση, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη διαδικασία στη Βουλή.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....