Τι λέει ο Αποστολάκης για όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Κασσελάκη και Τσίπρα

Δεν βλέπω να υπάρχει κόντρα και διάθεση κόντρας μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα, ανέφερε σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευάγγελος Αποστολάκης. Καταρχήν, δεν συμφέρει κανένα. Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο, συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη για «μαύρο χρήμα» στα κόμματα, ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πέραν πάσης υποψίας. Ερωτηθείς εάν η αναφορά σε μαύρο χρήμα ήταν υπερβολική, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε να μην την χρησιμοποιήσει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν στα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν έχω αντιληφθεί να έχει πάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τα κόμματα, και δεν γίνονται καμπάνιες για να ενισχυθούν τα κόμματα είπε ο κ. Αποστολάκης και προσέθεσε πως «τουλάχιστον αν γίνεται, θα έπρεπε να γίνεται με θεσμοθετημένο τρόπο, να μπορεί να κάνει κάποιος χορηγία με μια διαδικασία, που να φαίνεται αυτός που τα δίνει και αυτός που τα παίρνει».

Για το θέμα της εφημερίδας Αυγή, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι πουλιέται ένα ευρώ ενώ στοιχίζει εφτά ευρώ, «και δεν την παίρνει και κάνεις». «Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν… Κανείς δεν πάει να την πάρει… Πώς θα σταθεί δηλαδή; Με θαύμα; Το θέμα είναι οι δημοσιογράφοι, και πρέπει να βρούμε λύση», τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...