Τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας; – Η απάντηση που έδωσε η Όλγα Γεροβασίλη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Όλγα Γεροβασίλη ρωτήθηκε για τις προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το πολιτικό του μέλλον και τις επόμενες κινήσεις που σχεδιάζει στο πεδίο της πολιτικής σκακιέρας:

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να επιστρέψει; Όλο και περισσότεροι πολίτες του χώρου σας το ζητούν, βλέποντας τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί…

Ούτε θα μιλήσω εξ ονόματος του Αλέξη Τσίπρα ούτε θα υποδείξω εγώ τι πρέπει να κάνει. Και σε κάθε περίπτωση, δεν μπορώ να τοποθετηθώ επί σεναρίων παρά μόνο επί πραγματικών δεδομένων. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είναι πρώην πρωθυπουργός της χώρας και παρεμβαίνει δημόσια για τα μεγάλα θέματα της εποχής μας, ως οφείλει να κάνει κατά την άποψή μου ως ένας πολιτικός με άποψη, με εμπειρία και με αίσθημα ευθύνης. Και νομίζω ότι οι δημόσιες παρεμβάσεις του συμβάλλουν δημιουργικά στο διάλογο που γίνεται και στον προοδευτικό χώρο αλλά και συνολικά στο δημόσιο διάλογο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.