Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Αττικής

Νίκη του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής δίνουν τα στοιχεία από τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκτά μεγάλο προβάδισμα.

Βάσει των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο κ. Χαρδαλιάς προηγείται με ποσοστό 45,61% στο 11,29% της ενσωμάτωσης.

Ακολουθεί ο Γιώργος Ιωακειμίδης με 16,38% και ο Γιάννης Πρωτούλης με 14,39%.

Τέταρτος ο Γιάννης Σγουρός με 13%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!