Τι αποκάλυψε ο Αντώνης Σαμαράς σε φίλο του: «Δεν είμαι εγώ, είναι τα νούμερα βλάκα»

Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ieidiseis.gr Αντώνης Σαμαράς συνομιλώντας, χτες, στο τηλέφωνο με έναν παλιό φίλο του στην Πύλο, που είχε την ονομαστική του εορτή, μετά τις τυπικές ευχές, ο εορτάζων μπαίνει κατευθείαν στο ψητό και του λέει: «Εδώ κάτω σε κατηγορούν οι Μητσοτακικοί ότι με την κριτική σου αποσταθεροποιείς την κυβέρνηση».

Αυτομάτως, ο Σαμαράς του πετάει την ατάκα: «Δεν είμαι εγώ, είναι τα νούμερα βλάκα» και του διαβάζει από τη δημοσκόπηση της MRB που έγινε για λογαριασμό του OPEN και μόλις είχε πάρει στα χέρια του.

Σε ερώτηση για τη στάση των δύο πρώην πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ως προς την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, το 48,9% λέει πως «σίγουρα συμφωνεί» ή «μάλλον συμφωνεί». Αντίθετα, το 33,3% λέει πως «μάλλον» ή «σίγουρα» διαφωνεί.

Ο Σαμαρικός Μεσσήνιος ακούει τα νούμερα και ..ζαλίζεται! «Αν και με είπες …βλάκα, κάνε μου και εσύ ένα δώρο, στείλε μου με μήνυμα τούτα να νούμερα για να βγω στο καφενείο και να τους τα τρίψω στην μούρη που μου λένε κουβέντες για εσένα».

Σημειωτέον, ο φίλος του Σαμαρά ήταν απο τους πρώτους που τον είχαν ακολουθήσει στην Πολιτική Άνοιξη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;