Τι απαντά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στις φήμες που οργιάζουν (vid)

Ανάρτηση – μετά και το «άδειασμα» από το ΠΑΣΟΚ – για τη εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει μαζί τους Διονύση Τεμπονέρα και Έφη Αχτσιόγλου έκανε με αφορμή και την πρωινή του συνέντευξη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο βουλευτής του Κινήματος στην ανάρτησή του γράφει πως «πρέπει όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όχι μόνο να δεχόμαστε, αλλά να διεκδικούμε να λέμε τις θέσεις και τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ παντού. ΠΑΝΤΟΥ. Από τη λαϊκή αγορά, το καφενείο, την τηλεόραση, τη Βουλή και οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται στον δημόσιο διάλογο. Εγώ με κάθε ευκαιρία αυτό κάνω και θα κάνω».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εκδήλωση και τον τίτλο της «απέναντι στο Μητσοτάκη ποιος;» η απάντηση που δίνει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι: «Μα προφανώς το ΠΑΣΟΚ και ο Ν. Ανδρουλάκης».

Όλη η ανάρτηση Χριστοδουλάκη

«Έχω μία άποψη καθαρή και δεν κάνω πίσω. Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τα βήματα του για να ανακτήσει τους χαμένους του συσχετισμούς, και θα συνεχίσει να το κάνει νικηφόρα, προκειμένου να παρουσιάσει μία εναλλακτική αντιπρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ.

Για να είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται αυτή η διαδικασία, πρέπει όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όχι μόνο να δεχόμαστε, αλλά να διεκδικούμε να λέμε τις θέσεις και τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ παντού. ΠΑΝΤΟΥ. Από τη λαϊκή αγορά, το καφενείο, την τηλεόραση, τη Βουλή και οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται στον δημόσιο διάλογο. Εγώ με κάθε ευκαιρία αυτό κάνω και θα κάνω. Θα μεταφέρω το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ παντού, να το ακούσουν όλοι.

Ήμουν στα πολύ δύσκολα, είμαι, και θα συνεχίσω να είμαι στρατιώτης της παράταξης. Και για όσους προβληματίζονται από τις «ερωτήσεις» χωρίς να ακούσουν καν τις απαντήσεις, θα την ακούσουν από εμένα.

«Απέναντι στο Μητσοτάκη ποιος;» Μα προφανώς το #ΠΑΣΟΚ και ο Ν. Ανδρουλάκης.

Τα «φαντασιακά» και τα μυθεύματα τα χαρίζω σε όσους έχουν σκοπιμότητες. Δεν με αφορούν και δεν με αφορούσαν ποτέ».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...