Τι απάντησε ο Κώστας Λαλιώτης στις φήμες που τον θέλουν να στηρίζει τον Χάρη Δούκα

Επιστολή απάντηση έστειλε τις προάλλες ο Κώστας Λαλιώτης, στην ιστοσελίδα newsbeast.gr αναφορικά με άρθρο που αφορούσε τις εξελίξεις στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με τίτλο «Ποιον στηρίζουν τα Δολιανά».

Η επιστολή του Κώστα Λαλιώτη:

Στην ιστοσελίδα σας (Newsbeast.gr) στις 24/9/2024, υπάρχει ένα σχόλιο με τίτλο «Τα Δολιανά κοντά στο Δούκα», που συσχετίζει το Όνομά μου, την Αρκαδία και τον Τόπο Καταγωγής μου με τα εσωκομματικά τεκταινόμενα και τα δρώμενα στο ΠΑΣΟΚ.

Για λόγους δεοντολογίας και κυρίως για λόγους πολιτικής και ηθικής τάξης (ως προς τις διαχρονικές μου σχέσεις με τους 6 άξιους/ες και αγαπητούς/ές φίλους/ες υποψήφιους/ες Προέδρους του ΠΑΣΟΚ), θεωρώ χρέος μου να σας απαντήσω με σαφήνεια αρνούμενος κατηγορηματικά το «κομματαρχικό σύνδρομο». Οι συγκεκριμένες αναφορές σας στο Όνομά μου, δεν έχουν σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Με δεδομένη την 50χρονη διαχρονική διαδρομή μου στο ΠΑΣΟΚ, στη Δημοκρατική – Προοδευτική Παράταξη και στην Κεντρο-Αριστερά (… και όχι στην Κεντρο–(αντι)Αριστερά…..), έχω ιστορικό χρέος να βλέπω και να αναλύω τη μεγάλη και τη σύνθετη εικόνα των εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.

Επίσης έχω χρέος να συνδέω άρρηκτα την ενότητα, το DNA και την αυτόνομη στρατηγική του Κινήματός μας και της Παράταξής μας με όρους δυναμικής, προγραμματικής και αξιόπιστης προοπτικής και πάντα σύμφωνα με τη στρατηγική της ολικής επαναφοράς τους ως ρεύμα κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας, με ενεργή συμμετοχή των Πολιτών και των Λαϊκών Δυνάμεων.

Φιλικά
Κώστας Λαλιώτης»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.