Μήπως έχει μπερδευτεί; Τι ακριβώς θέλει να κατεβάσουμε ο Νίκος Μωραΐτης που απειλεί; (pic)

Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει.

Νωρίτερα κάναμε μία δημοσίευση, την εξής: Είναι η σύζυγος πρώην πρωθυπουργού ανάμεσα στα τρολ που ο Νίκος Μωραΐτης καταγγέλλει ότι έχουν λυσσάξει;

Εν τάχει: Ο Νίκος Μωραΐτης, γνωστός στιχουργός που έγινε ακόμη πιο γνωστός εξαιτίας της απόπειρας συμμετοχής του σε κάποιο τηλεριάλιτι και ακόμη πιο γνωστός εξαιτίας της στήριξής του αρχικά στον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια στον Στέφανο Κασσελάκη, κατήγγειλε δημόσια δύο τρολς που “έχουν λυσσάξει”, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, Και “μόλις τους τηλεφωνήσουν και τους πουν ‘απέτυχε το πραξικόπημα Νο2 περιμένετε νέες οδηγίες΄”.

Να, δείτε την ανάρτηση:

Να θυμίσουμε ότι τις προάλλες αποκαλύψαμε πως σύζυγος πρώην πρωθυπουργού είναι υπερδραστήριο τρολ στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο twitter. Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό; Όχι. Απαγορεύεται οι πρώην “πρώτες κυρίες” να γίνονται τρολ; Όχι.

Και τώρα, κρατηθείτε. Ο Νίκος Μωραΐτης επανέρχεται κάνει την ακόλουθη ανάρτηση:

Ρωτάμε τώρα:

Τι ακριβώς θέλει να κατεβάσουμε ο Νίκος Μωραΐτης; Την ανάρτηση που έκανε; Ποιον ακριβώς νομίζει ότι απειλεί; Ποιοι είναι οι δήθεν στόχοι, που δήθεν επιδιώκουμε να πλήξουμε; Μήπως θέλει να κατεβάσουμε το ερώτημα που θέσαμε; Μα, είναι δυνατόν; Θα ποινικοποιήσουμε τώρα και τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις; Έχετε καταλάβει τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Έχετε καταλάβει τι θέλει να πει ο στιχουργός;

Αν στον Νίκο Μωραΐτη δεν αρέσουν εκείνα που γράφει ή του φαίνονται περίεργα, τότε ας κατεβάσει ο ίδιος την ανάρτηση που έκανε. Αλλιώς θα πρέπει να κάνει αγωγή στον εαυτό του, αν και δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο.

Αν θέλει να μας κάνει αγωγή λόγω του ερωτήματός μας, τότε ίσως έχει μπερδευτεί, όπως συνέβη τότε που δεν αντιλήφθηκε τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για “μαραντόνα της πολιτικής”, καλώντας ως… βαθυγνώστης και ινστρούχτορας να δούμε πως παίζεται η μεγάλη μπάλα. Τελικά κατάλαβε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν “μαραντόνα”, αλλά ότι έπαιξε στο παρασκήνιο το δικό του παιχνίδι. Μόλις, αν και σχετικά άργησε, κατάλαβε ποιο είναι το παιχνίδι του Αλέξη Τσίπρα, τότε ξεκίνησε να ασκεί σφοδρή κριτική στον πρώην πρωθυπουργό.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Ξαναρωτάμε: Είναι η σύζυγος πρώην πρωθυπουργού ένα από τα δύο τρολς στα οποία αναφέρεται ο Νίκος Μωραΐτης; Ας απαντήσει. Θα πρέπει να κατονομάσει τα τρολς. Ας το τολμήσει και στη συνέχεια ας τα βρούνε μεταξύ τους. Ποια είναι, Νίκο Μωραΐτη τα δύο τρολς τα οποία ισχυρίζεται ότι έχουν λυσσάξει; Ξέρεις;

ΥΓ: Επειδή απαιτείς να κατεβάσουμε ΤΩΡΑ (“ΤΩΡΑ”, Νίκο Μωραΐτη;) την ανάρτησή μας και επειδή απειλείς με αγωγές, να σε πληροφορήσουμε ότι υπάρχει πλούσιο υλικό με ύβρεις εναντίον μας κάτω από τις αναρτήσεις μας. Για να μην κινηθούμε εμείς νομικά, σου ζητάμε να τις αφαιρέσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...