Τη «Συμφωνία των Πρεσπών» έσκισε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής (vid)

Κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος έσκισε έγγραφο με την Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι «αυτή είναι η μόνη αξιοπρεπής και πατριωτική ενέργεια».

«Μας λέτε να τα βρούμε με τους γειτονικούς λαούς. Και εμείς ρωτάμε: ποιος εξέλεξε τον Ερντογάν που διεκδικεί εδάφη μας; Ο τουρκικός λαός. Ποιος εξέλεξε τον Ράμα που διεκδικεί εδάφη μας; Ο αλβανικός λαός. Ποιος εξέλεξε το VMRO στα Σκόπια; Ο λαός των Σκοπίων. Το πρόβλημά μας δεν είναι ο λαός των Σκοπίων. Το πρόβλημα είναι το VMRO, που είναι γνωστό για τους σωβινιστικούς στόχους του. Είναι ένα ναζιστικό, φασιστικό κόμμα και αυτό επέλεξαν οι Σκοπιανοί», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Όλοι εδώ μας λέγατε ότι: «κάθε βήμα των Σκοπίων προς την Ευρώπη εξαρτάται από την ειλικρινή τήρηση των συμφωνηθέντων». Οι Σκοπιανοί, λοιπόν, πήραν την ένταξη στο ΝΑΤΟ, πήραν την «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα, πήραν την «Μακεδονία» (σκέτη) και εμείς τώρα ερχόμαστε και δήθεν τους απειλούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε την ένταξή τους στην ΕΕ. Εσείς σταματήσατε να αποκαλείτε τη χώρα Σκόπια και την ονομάζετε Βόρεια Μακεδονία. Εκείνοι δεν σταμάτησαν ποτέ να αποκαλούν τη χώρα τους Μακεδονία. Μην πέφτετε λοιπόν από τα σύννεφα.

Εμείς στην Ελληνική Λύση θα τιμήσουμε το δάκρυ του Καραμανλή για την Μακεδονία. Η λύση για το Σκοπιανό είναι μία: εάν κυβερνήσει η Ελληνική Λύση θα σκίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών! Αυτό θα κάνουμε!» ήταν τα λόγια του και αμέσως σκίζει το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....