Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς, ο Μητσοτάκης μετράει ψηφοφόρους

Να αποδοκιμάσει τη δήλωση του στενού του συνεργάτη Α. Σκέρτσου ότι δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό, καλεί τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας ταυτόχρονα ότι «την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους».

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί ”δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους”».

Και προσθέτει: Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία.

Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.