«Την θεωρώ αναξιόπιστη…» – Ο δολοφόνος της Κάρολαϊν για τα έξοδα της κηδείας και τις σχέσεις που του καταλογίζουν

Τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχολίασε ο δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του ΑΝΤ1, σχολίασε την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την προσωρινή επιμέλεια της κόρης του, ενώ έδωσε και διευκρινίσεις σχετικά με τα έξοδα της κηδείας της συζύγου του.

Όσον αφορά την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ο 32χρονος συζυγοκτόνος δήλωσε ανακουφισμένος που η κόρη του θα μεγαλώσει με την οικογένεια της άτυχης Κάρολαϊν στην Αλόννησο. «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Κάρολαϊν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» είπε χαρακτηριστικά.

Τα έξοδα της κηδείας και τα χρήματα του οικοπέδου

Παράλληλα, προχωρά σε διευκρινήσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Κάρολαϊν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του» δήλωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα» πρόσθεσε.

Ο επιχειρηματίας στα Γλυκά Νερά, το ημερολόγιο και η Σούδα

Σημείωσε επιπλέον ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός». «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του» τόνισε. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Κάρολαϊν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια».

Τέλος σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Κάρολαϊν «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο» κατέληξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ