«Την βρήκαν γυμνή, δεμένη χειροπόδαρα…» – Αδιανόητο «θρίλερ» στην Ομόνοια

Μπροστά σε ένα ασύλληπτο περιστατικό βίας βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν άκουσαν γυναίκα να καλεί σε βοήθεια μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού, ήταν δεμένη χειροπόδαρα και βαριά κακοποιημένη, ενώ όπως αποδείχτηκε ο δράστης είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν η 33χρονη γυναίκα, υπήκοος Αλβανίας, γνώρισε τον 27χρονο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια, όπου έπεσε θύμα βιασμού. Εκεί, αφού την ξυλοκόπησε την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα, συνεχίζοντας να τη χτυπά.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς έκτοτε δεν θυμάται τίποτα… Ξύπνησε μετά από ώρες δεμένη στα χέρια και στα πόδια σε ένα κρεβάτι, ενώ ήταν άσχημα χτυπημένη.

Άρχισε να καλεί σε βοήθεια και για καλή της τύχη, τις φωνές της άκουσαν αστυνομικοί λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν στο κτήριο από το οποίο ακούγονταν οι φωνές και εντόπισαν μια πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο. Αφού έσπασαν την πόρτα βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη, χτυπημένη σε όλο το σώμα της και δεμένη στο κρεβάτι. Μάλιστα, ο δράστης την είχε μαχαιρώσει και στο μηρό.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο δράστης, με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή, είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα για άλλο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Ομόνοια και βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι 23 εκατοστών. Ακολούθως τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας όπου τον συνέλαβαν.

Μόλις, η γυναίκα συνήλθε αναγνώρισε αμέσως τον βασανιστή και βιαστή της.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννημάτας» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία».

Ο 27χρονος με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα στον ανακριτή, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση