Τηλεοπτική τραγωδία η Ράνια Τζίμα για το Mega το βράδυ των ευρωεκλογών – Η νίκη της Σίας Κοσιώνη και η έκπληξη με Νίκο Χατζηνικολάου

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Εκτός από τη μάχη των κομμάτων στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής είχαμε κι εκείνη την τηλεοπτικών σταθμών. Τη μάχη της τηλεθέασης, εκεί που νικητές αναδείχθηκαν ο ΣΚΑΪ και η Σία Κοσιώνη.

Βέβαια πρέπει πάντοτε να υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη χώρα έχουμε το ιστορικό παράδοξο τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές των εκλογικών βραδιών παρουσιάζουν οι σύζυγοι πολιτικών. Στην χώρα μας που έχει χαρακτηριστικά τριτοκοσμικής χώρας, παρουσιάζουν κεντρικά δελτία ειδήσεων η Σία Κοσιώνη, η Ράνια Τζίμα και η Μάρα Ζαχαρέα, σύζυγοι πολιτικών.

Να σας γράψω. Ο απολύτως εμφανής εκνευρισμός της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας του Mega Channel, Ράνιας Τζίμα το βράδυ των εκλογών, λένε ότι οφείλεται στον εκλογικό διασυρμό της Νέας Αριστεράς, της οποίας υποψήφιος ήταν ο σύζυγος της, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Λοιπόν. Με βάση τω δεδομένα της τηλεθέασης το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όλοι πίστευαν ότι το Mega Channel με τη Ράνια Τζίμα θα κέρδιζαν τη μάχη της τηλεθέασης. Δεν συνέβη αυτό. Ούτε στο δυναμικό κοινό, ούτε στο σύνολο. To Mega Channel τερμάτισε τρίτο, πίσω ακόμη και από τον ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, που τον είχαν για “τελειωμένο”, καθώς τα χρόνια έχουν περάσει και μοιάζει πλέον με δεινόσαυρο της τηλεόρασης. Πρώτη είπαμε τερμάτισε η Σία Κοσιώνη, η οποία για να λέμε την αλήθεια ήταν σοβαρή κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής βραδιάς. Στο Mega Channel είχαμε μία τηλεοπτική τραγωδία. Η Ράνια Τζίμα δεν άφηνε άνθρωπο να μιλήσει. Τους διέκοπτε όλους, μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι περισσότεροι καλεσμένοι εκνευρίστηκαν και κατέστησαν απολύτως δηλωτική, σε ζωντανή μετάδοση, την ενόχλησή τους. Υπήρξαν και στιγμές έντασης. Το θέαμα ήταν αποκρουστικό. Η Ράνια Τζίμα ωσάν να καθόταν σε τραπέζι καφενείου, ειρωνευόταν, διέκοπτε και ασκούσε αυτό που ξέρει πολύ καλά: Τη δημοσιογραφία της γκριμάτσας. Οι τηλεθεατές κουράστηκαν, εκνευρίστηκαν, άλλαξαν κανάλι και είδαν Σία Κοσιώνη και Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;