Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  40% πάνω: Σοκ και δέος από τη νέα τιμή του ρεύματος

  Εν μέσω ενεργειακής κρίσης και με τα νοικοκυριά να δοκιμάζονται αφού με δυσκολία πληρώνουν τους λογαριασμούς, το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.

  Η τιμή των καυσίμων ήδη από σήμερα Δευτέρα έχει αρχίσει να σημειώνει αύξηση που περνά στην αντλία. Ομως αύξηση αναμένεται να υπάρξει και στην τιμή του ρεύματος.

  Άλμα αναμένεται να καταγράψει η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στη χονδρική από σήμερα 7 Νοεμβρίου. Η αύξηση αναμένεται να είναι της τάξης του 39,67%. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Open, η χονδρική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αναμένεται να φτάσει στα 205 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 147 που είναι σήμερα.

  Το προηγούμενο διάστημα είχαμε δει και υψηλότερες τιμές ωστόσο το Νοέμβριο βλέπουμε για δεύτερη φορά την μεγαβατώρα να «σκαρφαλώνει» στα 200 ευρώ, η οποία αποτυπώνεται κάθε φορά στους λογαρισμούς ρεύματος που λαμβάνουν οι καταναλωτές.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ