Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βαριά σκιά από το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας…

  Προβληματισμός και αυξανόμενη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση του «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού και της συζύγου του Μαρέβας.

  Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους δεν κρύβουν τους φόβους τους για τις πολιτικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει το όλο ζήτημα.

  Οι ανησυχίες τους έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο Κυρ. Μητσοτάκης. Θεωρούν ότι οι εξηγήσεις που δίνονται αναφορικά με τις καταγγελίες είτε παρουσιάζουν κενά είτε δεν είναι πειστικές.

  Επισημαίνουν ακόμη τον κίνδυνο που εγκυμονεί από το ότι σε ένα μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας είναι παγιωμένη η αντίληψη ότι οι πολιτικοί, ανεξαρτήτως κομμάτων, έχουν αποκτήσει μεγάλες περιουσίες με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς να τηρούν κατά γράμμα τους νόμους και τις διατάξεις.

  Ως εκ τούτου, σημειώνουν, εύκολα μπορεί να πιστέψουν ότι οι καταγγελίες που αφορούν τον πρωθυπουργό έχουν βάση.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗparon.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ