Τεράστιο deal για τον Βαρδινογιάννη

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε εκτελεστικά καθήκοντα στην ναυαρχίδα του ομίλου της οικογένειας, την Motor Oil.

Πρόκειται για την εταιρεία πετρελαιοειδών με έδρα το Μαρούσι η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, του φυσικού αερίου και της διύλισης και εμπορίας αργού πετρελαίου.

Σήμερα, η Motor Oil έχει εξελιχθεί σε βασικό πρωταγωνιστή του κλάδου της, στις περιοχές της νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.

Ο «Τζίγγερ» ανέλαβε τα εκτελεστικά καθήκοντα και έτσι, όπως μεταδίδει το instanews.gr, η Motor Oil έπαψε να ασχολείται μόνο με τους πρωτογενείς τομείς παραγωγής και την ναυτιλία, πραγματοποιώντας επενδύσεις στον χώρο της ενέργειας, της επικοινωνίας, των τραπεζικών επενδύσεων, του real estate, της παραγωγής αγαθών, της ψυχαγωγίας.

Mega deal Βαρδινογιάννη

Σήμερα, με την επικείμενη εξαγορά της ΗΛΕΚΤΩΡ από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η Motor Oil αναμένεται να μετατραπεί και στον ισχυρότερο όμιλο διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα και έναν από τους σημαντικότερους της ευρύτερης περιοχής.

Με αυτό το mega deal του Βαρδινογιάννη, η Motor Oil θα έχει αποκτήσει τους δύο από τους ισχυρότερους ομίλους στη Ελλάδα στη διαχείριση απορριμμάτων.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Βαρδινογιάννης πριν από λίγο καιρό είχε εξαγοράσει την Θαλής που επίσης έχει σημαντικό μερίδιο με αρκετές εγκαταστάσεις.

Ωστόσο, η ΗΛΕΚΤΩΡ είναι ο μεγαλύτερος όμιλος του κλάδου στην Ελλάδα με παρουσία και σε ξένες αγορές όπως η Γερμανία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....