Τεράστιο deal για τον Βαρδινογιάννη

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε εκτελεστικά καθήκοντα στην ναυαρχίδα του ομίλου της οικογένειας, την Motor Oil.

Πρόκειται για την εταιρεία πετρελαιοειδών με έδρα το Μαρούσι η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, του φυσικού αερίου και της διύλισης και εμπορίας αργού πετρελαίου.

Σήμερα, η Motor Oil έχει εξελιχθεί σε βασικό πρωταγωνιστή του κλάδου της, στις περιοχές της νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.

Ο «Τζίγγερ» ανέλαβε τα εκτελεστικά καθήκοντα και έτσι, όπως μεταδίδει το instanews.gr, η Motor Oil έπαψε να ασχολείται μόνο με τους πρωτογενείς τομείς παραγωγής και την ναυτιλία, πραγματοποιώντας επενδύσεις στον χώρο της ενέργειας, της επικοινωνίας, των τραπεζικών επενδύσεων, του real estate, της παραγωγής αγαθών, της ψυχαγωγίας.

Mega deal Βαρδινογιάννη

Σήμερα, με την επικείμενη εξαγορά της ΗΛΕΚΤΩΡ από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η Motor Oil αναμένεται να μετατραπεί και στον ισχυρότερο όμιλο διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα και έναν από τους σημαντικότερους της ευρύτερης περιοχής.

Με αυτό το mega deal του Βαρδινογιάννη, η Motor Oil θα έχει αποκτήσει τους δύο από τους ισχυρότερους ομίλους στη Ελλάδα στη διαχείριση απορριμμάτων.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Βαρδινογιάννης πριν από λίγο καιρό είχε εξαγοράσει την Θαλής που επίσης έχει σημαντικό μερίδιο με αρκετές εγκαταστάσεις.

Ωστόσο, η ΗΛΕΚΤΩΡ είναι ο μεγαλύτερος όμιλος του κλάδου στην Ελλάδα με παρουσία και σε ξένες αγορές όπως η Γερμανία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου